Dr. Tóth Éva köszöntése

Utolsó módosítás: 2018. december 18.

December 14-én délután az Eszterházy Klubban az Idegen Nyelvi Kompetencia Iroda nyelvtanárai köszöntötték Dr. Tóth Éva tanárnőt decemberi nyugdíjba vonulása alkalmából.

December 14-én délután az Eszterházy Klubban az Idegen Nyelvi Kompetencia Iroda nyelvtanárai köszöntötték Dr. Tóth Éva tanárnőt decemberi nyugdíjba vonulása alkalmából. Dr. Vas István személyes hangulatú köszöntőjében idézte fel első találkozásukat és kiemelt néhányat közel 20 éve tartó munkakapcsolatuk mérföldköveiből. Tayler Katalin, a Nemzetközi Kapcsolatok Központja vezetője és Király Krisztina, az Idegen Nyelvi Kompetencia Iroda vezetője méltatták Dr. Tóth Éva szakmai pályafutását és pedagógiai-emberi értékeit.
Dr. Tóth Éva Doktori fokozatát 2007-ben szerezte az ELTE Neveléstudományi Doktori iskolájában, Summa cum laude minősítéssel.
Áldozatos munkájának köszönhető, hogy egyetemünk 2000 júniusa óta a BGE (korábban Budapesti Gazdasági Főiskola) akkreditált nyelvvizsgahelye. 40 éves tanári munkája nem ér véget a hivatalos nyugdíjazással, továbbra is a BGE egri vizsgahelyének vezetője és óraadóként is intézményünk munkáját segíti.
Köszönjük eddigi munkáját és a további évekhez is sok sikert, jó egészséget kívánunk!

 

 


< Vissza