Mentorprogram

Utolsó módosítás: 2018. április 18.

Tájékoztató

Tisztelt Kollégák!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az intézményi nemzetköziesítési stratégia keretében tervezett oktatói mentorprogramunk a megvalósítás fázisába lépett:

Mentorprogramunk első szakaszában az NKK Idegen Nyelvi Kompetecia Irodájának (IKI) nyelvtanárai angol, német, francia és orosz nyelvekből kínálnak egyéni konzultációs lehetőséget főiskolánk azon főállású oktatói számára, akik idegen nyelvű előadás tartására, idegen nyelvű kurzusok meghirdetésére stb. készülnek, és rendelkeznek ugyan a szükséges nyelvtudással, de szükségük lenne néhány alkalomra, hogy magabiztosabban vállalkozhassanak a kitűzött céljuk elérésére.

Az IKI az egyetem főállású dolgozóinak a fenti nyelvekből:
- előadás tartása esetén 3 alkalom
- kurzustartás esetén 5 alkalom
ingyenes konzultációs lehetőséget biztosít. (Egy alkalom = 45 perc.)

Nyelvtanáraink ezt a tevékenységet térítésmentesen, a heti egyik fogadó órájukban végzik (nem kapnak érte juttatást semmilyen forrásból), s a véges kapacitásunk miatt kellett bizonyos megszorításokat bevezetnünk, így a jelentkezési lapon rákérdezünk a konzultáció sürgősségére, valamint a kitűzött célra is.

A jelentkezéseket személyesen vagy elektronikus úton juttathatják el a jelentkezési lap tetején található elérhetőségek valamelyikére.

Üdvözlettel:

Dr. Szép Beáta

főiskolai docens


< Vissza