Nyelvi szolgáltatások, nyelvvizsgák

Utolsó módosítás: 2017. augusztus 16.

Tevékenységi körök

 

Tisztelt Látogató!


Üdvözlöm az oldalunkon! Király Krisztina vagyok, az Eszterházy Károly Egyetem Idegen Nyelvi Kommunikációs Intézet Nyelvi Szolgáltató Irodájának vezetője. Egri, gyöngyösi, jászberényi és sárospataki munkatársaimmal arra törekszünk, hogy magas szakmai színvonalon lássuk el nyelvi szolgáltatásainkat. Irodánk 2014-ben jött létre azzal a céllal, hogy a főiskola szellemi kapacitásaira, kiváló infrastruktúrájára alapozva színvonalas nyelvi és interkulturális szolgáltatásokat nyújtson nemcsak a főiskola egységei, hanem külső partnerek számára is. Napjainkban egy nyitott felsőoktatási intézmény sikerességének alapvető feltétele, hogy szoros és aktív együttműködést alakítson ki mind regionális, mind nemzetközi szinten. Így törekszünk arra, hogy jó együttműködés alakuljon ki a régió és elsősorban a város cégeivel, közintézményeivel és civil szervezeteivel. E cél elérése érdekében 2014 júliusában létrehoztuk az Észak-magyarországi Idegen Nyelvi és Innovációs Klasztert, melyhez eddig 20 cég, intézmény csatlakozott. Kiváló kapcsolatokat ápolunk a város általános és középiskoláival, kölcsönösen segítjük egymás tevékenységét. Az EKE Interkulturális és Nyelvi Szolgáltató Irodája tanártovábbképzéseket, nyelvvizsga bemutatókat, vizsgáztatói képzéseket szervez a helyi iskolák tanárainak.
- Irodánk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja partnerei számára:
- fordítás,
- tolmácsolás,
- lektorálás,
- nyelvvizsgáztatás,
- idegenvezetés,
- interkulturális felkészítés,
- programszervezés és lebonyolítás.
Az iroda tevékenységei között kiemelt helyet foglal el az EKE nyelvvizsgáinak (ITK-Origo, ECL, Goethe, BGF, TOEIC, TELC) menedzselése. A vizsgákhoz kapcsolódóan próbavizsgákat, nyelvi szintfelméréseket ajánlunk, illetve – igény szerint – nyelvi tréningeket szervezünk.
Ezen kívül üzleti (prezentációs, tárgyalástechnikai és ügyfélápolási) tréningek is szerepelnek a kínálatunkban magyar és idegen nyelven.
Bízom benne, hogy Önök is igénybe veszik szolgáltatásainkat, és elégedettek lesznek munkánkkal!

Facebook oldalunk itt érhető el.

 

Király Krisztina

Nyelvvizsgahely vezető

E-mail: kiraly.krisztina@uni-eszterhazy.hu

Tel: 520-400/4229

Iroda: B-323

Mészáros Melinda

Referens, nyelvvizsga szervező

E-mail: nyelvvizsga@uni-eszterhazy.hu

Tel: 520-491

Iroda: B-323


< Vissza